MENY
JULEMENY
- Forretter -
249,-
Gravlaks
Gravlaks servert på potetlefse med sennepssaus, pepperotkrem, rødbeter, granateple og dill.
(H,M,E,SN)
259,-
Hjorte carpaccio
Carpaccio av hjort med tyttebær gele, snøfrisk tilsmakt kantarell, syltet rødbeter, granbarskuddolje, potetcrisp og kantarellpulver.
(M)
- Hovedretter -
Juletallerken
499,-
Klassisk juletallerken med norsk kvalitetsribbe, hjemmelaget grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, rørte tyttebær, mandel potet og julesaus.
(H,M,SO,SN)
Pinnekjøtt
589,-
Urøkt pinnekjøtt servert med vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.
(M)
Juletorsk
495,-
Ovnsbakt torsk med blomkålpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt brokkolini, honning og sennepsglasert gulrøtter med poppet bokhvete, kremet hummersaus og røsti potet a la Steak.
(M,F,SK,SL,SN)
- Dessert -
Riskrem
175,-
Riskrem med kirsebærsaus.
(M)
Crème brulée
189,-
Creme brulée med bjørnebæris, crepes krønsj og gløggmarinerte bær (M,H,E)
3-retter julemeny
Gravlaks
Gravlaks servert på potetlefse med sennepssaus, pepperotkrem, rødbeter, granateple og dill
***
Juletallerken
Klassisk juletallerken med norsk kvalitetsribbe, hjemmelaget grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, rørte tyttebær, mandel potet og julesaus
Eller
Pinnekjøtt
Urøkt pinnekjøtt servert med vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.
***
Crème brulée
Creme brulée med bjørnebæris, crepes krønsj og gløggmarinerte bær
Pris 3-retter med juletallerken 839,-
Pris 3-retter med Pinnekjøtt 919,-