MENY

JULEMENY

- Forretter -

249,-

Gravlaks

Gravlaks servert på potetlefse med sennepssaus, pepperotkrem, rødbeter, granateple og dill.

(H,M,E,SN)

259,-

Hjorte carpaccio

Carpaccio av hjort med tyttebær gele, snøfrisk tilsmakt kantarell, syltet rødbeter, granbarskuddolje, potetcrisp og kantarellpulver.

(M)


- Hovedretter -

Juletallerken

499,-

Klassisk juletallerken med norsk kvalitetsribbe, hjemmelaget grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, rørte tyttebær, mandel potet og julesaus.

(H,M,SO,SN)

Pinnekjøtt

589,-

Urøkt pinnekjøtt servert med vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.

(M)

Juletorsk

495,-

Ovnsbakt torsk med blomkålpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt brokkolini, honning og sennepsglasert gulrøtter med poppet bokhvete, kremet hummersaus og røsti potet a la Steak.

(M,F,SK,SL,SN)


- Dessert -

Riskrem

175,-

Riskrem med kirsebærsaus.

(M)

Crème brulée

189,-

Creme brulée med bjørnebæris, crepes krønsj og gløggmarinerte bær (M,H,E)


3-retter julemeny

Gravlaks

Gravlaks servert på potetlefse med sennepssaus, pepperotkrem, rødbeter, granateple og dill

***
Juletallerken
Klassisk juletallerken med norsk kvalitetsribbe, hjemmelaget grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, rørte tyttebær, mandel potet og julesaus 

Eller

Pinnekjøtt
Urøkt pinnekjøtt servert med vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.

***
Crème brulée
Creme brulée med bjørnebæris, crepes krønsj og gløggmarinerte bær

Pris 3-retter med juletallerken 839,-
Pris 3-retter med Pinnekjøtt 919,-