MENY

KJØTT FRA KULLGRILLEN

Alt vårt kjøtt blir kullgrillet på ca. 450 grader for å oppnå den kjente Maillard effekten - karamelisert steke skorpe!

Normale stykningsdeler

Indrefilet

180 gram 365,-/ 250 gram 475,-

325,-

Entrecôte 250 gram

180 gram 365,-/ 250 gram 475,-

Pepperbiff av indrefilet


Grønt

Portobellosopp

59,-

Hel portobellosopp med mozzarella, cherrytomater vendt i chimichurri og potetsticks.

(M,SO,SV)

Brokkolini

59,-

Smørstekt brokkolini med ristet pinjekjerner og revet Västerbottenost.

(M,N)

Honning og sennepsglasert gulrøtter med poppet bokhvete.

(M,SN)

Gulrot

49,-

Blomkålpuré

55,-

Fløyelsmyk blomkålpuré.

(M)


SAUS & SMØR

Whiskeysaus

59,-

(M)

Bearnaisesaus

65,-

(M,E)

Rødvinsaus

65,-

(SO)

Kremet soppsaus

59,-

(SO,M,SL)

Peppersaus

59,-

(M,SO)

Chimichurri

45,-

Hvitløksmør

45,-

(M)

Café de Paris smør

45,-

(M,SV)


POTETER

Fløtegratinert poteter

110,-

(M)

Kullgrillet urtepoteter

69,-

Røstipotet a la Steak

89,-

Toppet med västerbottenkrem og revet Västerbottenost.

(E,M)

Søtpotet fries

89,-

Pommes frites

79,-

Parmesan & trøffel fries

110,-

(M,E)

Vi anbefaler 1 saus, 1–2 grønt og 1 potet valg til kjøttet


Utvalgte stykningsdeler

Våre stykningsdeler er perfekte for å nyte selv eller for å dele.
Noen av stykningsdelene må man forvente lengre ventetid pga. lengre steketid.

Entrecôte Norsk gressforet storfe 250 gram

399,-

Kun 6–8% av alle kuer eller feite okser kommer gjennom nåløyet og blir klassifisert som godt nok marmorert.

Greater Omaha Black Angus 500 gram

999,-

Kun tilgjengelig når mørningsprosessen er ferdig.

Tørrmodnet kvalitetskjøtt som har ligget i vårt eget dry aged skap i ca 4 uker. Tørrmodningsprosessen gjør at kjøttet mister ca 25% væske og får en svært konsentrert smak. Vi bruker kun det beste kjøttet med høy andel av intramuskulært fett for å oppnå det beste resultatet.

Dry aged Entrecôte Norsk gressforet storfe 250 gram

495,-

(kun tilgjengelig når mørningsprosessen er ferdig)

Tørrmodnet kvalitetskjøtt som har ligget i vårt eget dry aged skap i ca. 4 uker. Tørrmodningsprosessen gjør at kjøttet mister ca. 25% væske og får en svært konsentrert smak. Vi bruker kun det beste kjøttet med høy andel av intramuskulært fett for å oppnå det beste resultatet.

1395,-

Whispering Dunes Wagyu Entrecôte 500 gram

Kvalitetskjøtt fra Namibia. Storferasen er en blanding av japansk Wagyu f1 krysset med afrikanske Sanga. Kjøttet er 100% hormon og antibiotika fri. De første 400 dagene spiser de gress fra savannen og deretter hvit mais de siste 400 dagene før de slaktes.

Chateaubriand 400 gram

755,-

Norsk indrefilet av storfe fra den tykkeste og beste delen av fileten.

Sashi Porterhouse ca. 800 gram med bein

1350,-

Dansken John Sashi Nielsen er mannen bak Kvigekjøttet som beiter i Finland. Kvige er ei ku som ikke har kalvet. Kvigene i Sashi programmet er maks 3 år og har kun spist gress. De er av den skotske rasen Ayrshire. Det er en svært gammel rase som er oldefaren til Aberdeen Angus. I 2018, 2019 og 2021 vant Sashi beef world steak challenge.

Cote de bouef fra Norge Ca. 500 gram med bein

699,-

Ekstra mørt kjøtt fra kviger opptil 13 måneder som er fintrevlet og saftig som kalvekjøtt, men med enn kraftigere kjøttsmak og mørkere farge som går mot storfekjøtt. Kalven dier i 16 uker og kvigene går fritt hele livet.

Greater Omaha Black Angus ca. 1kg med bein

1750,-

Entrecôte kam fra Nebraska i USA. Kjøtt grillet på bein gir en helt utrolig deilig smak. Kuene er foret på mais og kun tre av hundre kuer får betegnelsen prime ribeye, Kjøttet har en helt nydelig kjøttsmak og mør tekstur.

2500,-

Helgrillet indrefilet ca. 1,6 kg

Indrefilet fra Norge som er grillet hel. Perfekt som deling for et større selskap.