MENY
Streetfood & forretter
Vi anbefaler 1 som forrett og 2 street food retter som hovedrett
All vår street food har vi gjort om til restaurantretter.
Inspirasjonen til rettene kommer fra hele verden kombinert med lokaleråvare i sesong. Her har vi også et stort fokus på vegetarretter
Gravlaks
249,-
Gravlaks servert på potetlefse med sennepssaus, pepperotkrem, rødbeter, granateple og dill.
(H,M,E,SN)
Wagyu miniburger
169,-
50 gram kvernet wagyu kjøtt servert i briochebrød med trøffel og Gruyèrekrem, karamellisert løk og crispy sjalottløk.
(H,M,E)
259,-
Hjorte Carpaccio
Carpaccio av hjort med tyttebær gele, snøfrisk tilsmakt kantarell, syltet rødbeter, granbarskuddolje, potetcrisp og kantarellpulver.
(M)
179,-
Kullgrillet Biff & kyllingspyd
2 stk teraiyaki og soya marinert biff og kylling med sesamfrø og gressløk.
(SO,SL,SV,SE)
149,-
Portobello katsu sando
2 stk fritert Portobellosopp i smørstekt brød med tonkatsudressing, japansk majones og revet gruyèreost.
(H,M,E,SL.SV,SO)
Biff taco
185,-
2 stk meksikansk krydret biffkjøtt på mais tortilla med guacomole, syltet løk og chimichurri.
(SL,SV)
149,-
Mac and cheese balls
2 stykk mac and cheese balls med jalapeñoemulsjon og revet parmesan.
(H,M,E,SV)
Bao Bun
139,-
Bao bun fylt med pulled pork, havtorns kimchi, crispy chicharrón og hoisinsaus.
(H,SO,SK,F,SV)
225,-
Meat roll
Tynne skiver med rå indrefilet av storfe fylt med Gruyerkrem, hasselnøtt, jordskokkchips, syltet jordskokk og soyaglaze.
(M,E,HA,SO,)
Grillet hummerhale
349,-
Grillet hummerhale med choronsaus og gressløk, chiliolje, fennikelmarmelade tilsmakt med cava og khatifi.
(SK,E,SV)
220,-
Tempurascampi salat
Scampi vendt i tempurarøre tilsmakt med hveteøl fra Nøgne Ø som er fritert og servert med chilimajones, avokadowasibkrem, fersk avokado, soyaingefær glaze, ris crisp og ristet sesam,
(H,SK,E,SO,SE,SL)
110,-
Parmesan & trøffel fries
Pommes frites med parmesan & persillecrust og trøffelaioli.
(M,E)
79,-
Hvitløksbrød & Aioli
Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk og aioli.
(E,H,M,SV)