
MENY
VALG AV TILBEHØR
Vi anbefaler 1 saus, 1–2 grønt og 1 poter pr person
GRØNT
59,-
Portobellosopp
Hel portobellosopp med mozzarella, cherrytomater vendt i chimichurri og potetsticks.
(M,SO,SV)
59,-
Brokkolini
Smørstekt brokkolini med ristet pinjekjerner og revet Västerbottenost.
(M,N,SV)
49,-
Gulrot
Honning og sennepsglasert gulrøtter med poppet bokhvete.
(M,SN)
Blomkålpuré
55,-
Fløyelsmyk blomkålpuré.
(M)
SAUS & SMØR
Whiskeysaus
59,-
(M)
Bearnaisesaus
65,-
(M,E,SV)
Rødvinsaus
65,-
(SO,SV)
Kremet soppsaus
59,-
(SO,M,SL)
Peppersaus
59,-
(M,SO,SV)
Kremet Chimichurri
45,-
(SV)
Hvitløksmør
45,-
(M)
Café de Paris smør
45,-
(M,SV)
POTETER
Fløtegratinert poteter
110,-
(M)
Kullgrillet urtepoteter
69,-
Røstipotet a la Steak
89,-
Toppet med Västerbottenkrem og revet Västerbottenost.
(E,M,SV)
Søtpotet fries
89,-
Pommes frites
79,-
Søtpotet fries
110,-
(M,E,SV)