MENY

VALG AV TILBEHØR

Vi anbefaler 1 saus, 1–2 grønt og 1 poter pr person

GRØNT

59,-

Portobellosopp

Hel portobellosopp med mozzarella, cherrytomater vendt i chimichurri og potetsticks.

(M,SO,SV)

59,-

Brokkolini

Smørstekt brokkolini med ristet pinjekjerner og revet Västerbottenost.

(M,N,SV)

49,-

Gulrot

Honning og sennepsglasert gulrøtter med poppet bokhvete.

(M,SN)

Blomkålpuré

55,-

Fløyelsmyk blomkålpuré.

(M)

SAUS & SMØR

Whiskeysaus

59,-

(M)

Bearnaisesaus

65,-

(M,E,SV)

Rødvinsaus

65,-

(SO,SV)

Kremet soppsaus

59,-

(SO,M,SL)

Peppersaus

59,-

(M,SO,SV)

Kremet Chimichurri

45,-

(SV)

Hvitløksmør

45,-

(M)

Café de Paris smør

45,-

(M,SV)

POTETER

Fløtegratinert poteter

110,-

(M)

Kullgrillet urtepoteter

69,-

Røstipotet a la Steak

89,-

Toppet med Västerbottenkrem og revet Västerbottenost.

(E,M,SV)

Søtpotet fries

89,-

Pommes frites

79,-

Søtpotet fries

110,-

(M,E,SV)