MENY

EKSKLUSIVE SPESIALITETER

Verdens beste kjøtt Japansk Wagyu A5

Japansk Wagyu A5 er verden over regnet som det beste storfe kjøttet man kan spise! Det spesielle med den japanske Wagyu storfe rasen er at den har en stor andel av intramuskulært fett (marmorering) og dette fettet er i tillegg hovedsakelig bestående av det sunne flerumettede fettet. Kjøttet er ekstremt mørt og smelter i munnen!

Wagyu betyr rett og slett japansk biff og har verdens strengeste klassifisering system med 15 nivåer hvor laveste nivået er C1 og det høyeste A5.

Den meste kjente regionen for dette kjøttet er Kobe.

Japansk Wagyu A5 entrecôte

Marmorering 12/12	Mørhet 12/12		Smaksintensitet 10/12

Blir servert med Maldonsalt og soya-teriyaki saus
Pris pr gram 8,-

(SO)

Antonius Caviar 1290,-

Oscietra caviar fra den mest eksklusive av stør artene, nemlig den russiske støren (Acipenser gueldenstaedtii). Antonius er Europas ledende oppdretter og produsent av caviar. De holder til i rene og naturskjønne omgivelser langt ute på landet i Polen.

Caviaren har store rognperler i farger som spenner fra grått, gjennom oliven og brunt til gyldent. Oscietra utmerker seg med en lett nøtteaktig og behagelig smak med en fløyelsaktig smøraktig finish.

Vi serverer 30 gram Oscietra caviar med rømme, rødløk og smørstekt shokupan.

(H,M,F)