MENY

STEAKS HÅNDPLUKKETE KJØTTLISTE

Vi strever alltid etter å finne det beste kjøttet og den beste kvaliteten som er på markedet i både inn og utland. Vi ser etter anerkjente kjøttprodusenter, god dyrevelferd, valg av fôr og storferase.

Steak har flere Dry Age skap der vi tørrmodner kjøttet fra 20 dager opp mot 60 dager avhengig av stykningsdel og storferase.

Vi har et godt og nært samarbeide med våre kjøttleverandører som sammen med oss passer på kvalitet i alle ledd.

Porterhouse
Japanese Wagyu & Angus - Bryne, Norge

1,8kr/g

Marmorering 9/12 Mørhet 10/12 Smaksintensitet 10/12

T-bone
Japanese Wagyu & Angus - Bryne, Norge

1,6kr/g

Marmorering 9/12 Mørhet 10/12 Smaksintensitet 10/12

Clubhouse steak
Japanese Wagyu & Angus - Bryne, Norge

1,6kr/g

Marmorering 8/12 Mørhet 9/12 Smaksintensitet 10/12

Cote de Boeuf
Japanese Wagyu & Angus - Bryne, Norge 

1,8kr/g

Marmorering 10/12 Mørhet 11/12 Smaksintensitet 11/12

Stykningsdelene kommer fra en og samme kastratokse. Oksen er en 50/50% krysning mellom Japanese Wagyu & Angus fra Line gård som ligger i utkanten av Bryne i Rogaland. Kjøttet er produsert av Nyyyt.

Det er godt dokumentert at kastratokser gir mørere kjøtt.

Vi har hengt og tørrmodnet en hel kam i 50 dager som gir eksklusive stykningsdeler, fantastisk kjøtt og delikate modningsmaker.

Entrecôte 500g Whispering Dunes 
Wagyu & Sanga - Namibia

1395,-

Marmorering 10/12 Mørhet 10/12 Smaksintensitet 9/12

Kvalitetskjøtt fra Namibia. Storferasen er en blanding av japansk Wagyu f1 krysset med afrikanske Sanga. Kjøttet er 100% hormon og antibiotika fri. De første 400 dagene spiser de gress fra savannen og deretter hvit mais de siste 400 dagene før de slaktes.

Porterhouse ca. 800g Sashi
Ayrshire – Finland

1350,-

Marmorering 10/12 Mørhet 10/12 Smaksintensitet 9/12

Spør din servitør etter hva vi har tilgjenca. 800g med bein. Dansken John Sashi Nielsen er mannen bak Kvigekjøttet som beiter i Finland. Kvige er ei ku som ikke har kalvet. Kvigene i Sashi programmet er maks 3 år og har kun spist gress. De er av den skotske rasen Ayrshire. Det er en svært gammel rase som er oldefaren til Aberdeen Angus. I 2018, 2019 og 2021 vant Sashi beef world steak challenge.
gelig. 

Porterhouse
Angus - Bryne, Norge

1,6kr/g

Marmorering 9/12 Mørhet 9/12 Smaksintensitet 10/12 

T-bone
Angus -Bryne, Norge

1,4kr/g

Marmorering 8/12 Mørhet 9/12 Smaksintensitet 9/12

Clubhouse steak 
Angus - Bryne, Norge. 

1,4kr/g

Marmorering 8/12 Mørhet 8/12 Smaksintensitet 9/12

Cote de Boeuf 
Angus - Bryne, Norge.

1,6kr/g

Marmorering 10/12 Mørhet 10/12 Smaksintensitet 10/12

Stykningsdelene kommer fra en og samme ku. Kuen er en 100% Angus fra Line gård som ligger i utkanten av Bryne i Rogaland. Kjøttet er produsert av Nyyyt. 

Vi har hengt og tørrmodnet en hel kam i 50 dager som gir eksklusive stykningsdeler, fantastisk kjøtt og delikate modningsmaker.