MENY
Streetfood & forretter
Serveres fra 12:00 til 22:00
Vi anbefaler 1 som forrett og 2 street food retter som hovedrett
All vår street food har vi gjort om til restaurantretter.
Inspirasjonen til rettene kommer fra hele verden kombinert med lokaleråvare i sesong. Her har vi også et stort fokus på vegetarretter
Portobello katsu sando (Vegetar) (2stk)
149,-
Fritert Portobellosopp i smørstekt brød med tonkatsudressing, japanskmajones og revet gruyère ost.
(H,M,E,SL.SV)
Mac and cheese balls (Vegetar) (2stk)
149,-
Mac and cheese balls med jalapeñoemulsjon og revet parmesan.
(H,M,E,SV)
235,-
Løyrom
Løyrom med rømme, syltet delikatesseløk, gressløk og Maris piper potetchips.
(M,F)
229,-
Kveite ceviche (2stk)
Sterling kveite marinert i tiger de leche, reddik, avokadokrem, karamellisert fennikel og crispy gyoza.
(F,H,SV)
349,-
Grillet hummerhale
Grillet hummerhale med choronsaus og gressløk, chiliolje, fennikelmarmelade tilsmakt med cava og khatifi.
(SK,E,SV)
229,-
Kveite ceviche (2stk)
Sterling kveite marinert i tiger de leche, reddik, avokadokrem, karamellisert fennikel og crispy gyoza.
(F,H,SV)
220,-
Tempurascampi salat
Scampi vendt i tempurarøre tilsmakt med hveteøl fra Nøgne Ø som er fritert og servert med chilimajones, avokadowasibkrem, fersk avokado, soyaingefær glaze, ris crisp og ristet sesam.
(H,SK,E,SO,SE,SL)
Kullgrillet Biff & kyllingspyd (2stk)
179,-
Teraiyaki og soya marinert biff og kylling med sesamfrø og gressløk .
(SO,SL,SV)
185,-
Biff taco (2stk)
Meksikansk krydret biffkjøtt på mais tortilla med guacomole, syltet løk og chimichurri.
(SL,SV)
139,-
Bao Bun
Bao bun fylt med pulled pork, havtorns kimichi , crispy chicharrón og hoisinsaus.
(H,SO,SK,F,SV)
225,-
Meat roll
Tynne skiver med rå indrefilet av storfe fylt med Gruyerkrem, hasselnøtt, jordskokkchips, syltet jordskokk og soyaglaze
(M,E, HA,SO,)
110,-
Parmesan & trøffel fries
Pommes frites med parmesan & persillecrust og trøffelaioli
(M,E)