MENY

Streetfood & forretter

Serveres fra 12:00 til 22:00
Vi anbefaler 1 som forrett og 2 street food retter som hovedrett

All vår street food har vi gjort om til restaurantretter.
Inspirasjonen til rettene kommer fra hele verden kombinert med lokaleråvare i sesong. Her har vi også et stort fokus på vegetarretter

Portobello katsu sando (Vegetar) (2stk)

149,-

Fritert Portobellosopp i smørstekt brød med tonkatsudressing, japanskmajones og revet gruyère ost.

(H,M,E,SL.SV)

Mac and cheese balls (Vegetar) (2stk)

149,-

Mac and cheese balls med jalapeñoemulsjon og revet parmesan.

(H,M,E,SV)

235,-

Løyrom

Løyrom med rømme, syltet delikatesseløk, gressløk og Maris piper potetchips.

(M,F)

229,-

Kveite ceviche (2stk)

Sterling kveite marinert i tiger de leche, reddik, avokadokrem, karamellisert fennikel og crispy gyoza.

(F,H,SV)

349,-

Grillet hummerhale

Grillet hummerhale med choronsaus og gressløk, chiliolje, fennikelmarmelade tilsmakt med cava og khatifi.

(SK,E,SV)

229,-

Kveite ceviche (2stk)

Sterling kveite marinert i tiger de leche, reddik, avokadokrem, karamellisert fennikel og crispy gyoza.

(F,H,SV)

220,-

Tempurascampi salat

Scampi vendt i tempurarøre tilsmakt med hveteøl fra Nøgne Ø som er fritert og servert med chilimajones, avokadowasibkrem, fersk avokado, soyaingefær glaze, ris crisp og ristet sesam.

(H,SK,E,SO,SE,SL)

Kullgrillet Biff & kyllingspyd (2stk)

179,-

Teraiyaki og soya marinert biff og kylling med sesamfrø og gressløk .

(SO,SL,SV)

185,-

Biff taco (2stk)

Meksikansk krydret biffkjøtt på mais tortilla med guacomole, syltet løk og chimichurri.

(SL,SV)

139,-

Bao Bun

Bao bun fylt med pulled pork, havtorns kimichi , crispy chicharrón og hoisinsaus.

(H,SO,SK,F,SV)

225,-

Meat roll

Tynne skiver med rå indrefilet av storfe fylt med Gruyerkrem, hasselnøtt, jordskokkchips, syltet jordskokk og soyaglaze

(M,E, HA,SO,)

110,-

Parmesan & trøffel fries

Pommes frites med parmesan & persillecrust og trøffelaioli

(M,E)